ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Δήμος Ύδρας

Hydra's trail event


Η Ύδρα υπόδειγμα αρχιτεκτονικής και αισθητικής, ένδοξη, με μακρόχρονη ιστορία, πλούσια παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά, έχει τη μοναδικότητα να συνδυάζει τις δαντελωτές παραλίες και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με το πολύμορφο φυσικό περιβάλλον που είναι ο παράδεισος του περιπατητή και του φυσιολάτρη.

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα, είναι τα στοιχεία τα οποία προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να εξερευνήσετε την Ύδρα. 

Για όλους εμάς, που αγαπάμε τη φύση και θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πραγματικά όρια της αντοχής μας, διοργανώνουμε κάθε χρόνο ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο ήδη από την πρώτη του χρονιά «τάραξε τα νερά» των ορεινών αγώνων και έδωσε στον καθένα μας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Το «HYDRA'S TRAIL EVENT – ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση.

Από τις συνολικά πέντε διαδρομές που γίνονται στο διήμερο, η μία είναι για παιδιά και οι άλλες τέσσερις για μεγάλους. Από αυτές ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία "Eros  mountain trail", μια διαδρομή των 25,6 χλμ με θετική υψομετρική 1050μ, ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας downhill που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα, με εκκίνηση την ιστορική πευκόφυτη Μονή του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται σε υψόμετρο 500 μέτρων και τερματισμό στο λιμάνι του νησιού.

Ο κάθε αθλητής το Σάββατο μπορεί να συμμετέχει σε δύο διαφορετικούς αγώνες που γίνονται σε διαφορετική ώρα, ενώ την Κυριακή πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξει έναν.

Παράλληλα με τους Αγώνες και κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις, που οι Διοργανωτές και ο Δήμος της Ύδρας έχουν ετοιμάσει ειδικά για εσάς.

Καλώς ήρθατε στους αγώνες της Ύδρας.  Εξερευνήστε την άγρια ομορφιά του νησιού μας, περιηγηθείτε στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια της
και ζήστε μοναδικές αγωνιστικές στιγμές!