ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Αυλαία για την Έκθεση γάμου BRIDAL EXPO στην οποία συμμετέχει η Ύδρα (14/01/2017)

Aυλαία άνοιξε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, η Έκθεση γάμου BRIDAL EXPO, Βridal Fashion Week, με την Ύδρα να συμμετέχει με ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα προσεγμένο περίπτερο.

Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στους μελλόνυμφους και τους νέους γονείς, από το πρωί έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες επισκέπτες που έχουν τη δυνατότητα να δουν μεταξύ άλλων επιλεγμένα νυφικά οίκων, προτάσεις για χώρους δεξίωσης, στέφανα και κοσμήματα αλλά και νησιά ως επιλογή προορισμού γάμου.

Ως δήμοι συμμετέχουν στην έκθεση ο Δήμος Πάτμου, Σύρου και Ύδρας. Ο γειτονικός Πόρος συμμετέχει με τον Επαγγελματικό Σύλλογο του νησιού αλλά παρουσία έχουν και άλλα νησιά όπως Σαντορίνη, Κέα, Άνδρος, Μήλος κ.α.

Η Ύδρα μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, ΚΕΔΥ, έχει δημιουργήσει με τη βοήθεια της Αντιπροέδρου της Κατερίνας Μαραγκού και αρκετών συνεργατών, έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο, με υπέροχα λουλούδια, όπου υποδέχονται τους ενδιαφερόμενους με υδραίικα αμυγδαλωτά και μαστιχούλα. Και φυσικά με μία μεγάλη αφίσα νεόνυμφου ζευγαριού, πάνω σε ένα πέτρινο φόντο που κυριαρχεί στο περίπτερό μας. Παράλληλα παίζει συνέχεια ένα video με τα αξιοθέατα του νησιού και νυφικές φωτογραφίσεις. Διανέμονται επίσης έντυπα που προτείνουν το νησί μας ως προορισμό γάμου ή γαμήλιου ταξιδιού αλλά και το τουριστικό έντυπο του Δήμου Ύδρας.

H Έκθεση θα συνεχιστεί αύριο 15 και μεθαύριο 16 Ιανουαρίου 2017.

Καλή επιτυχία στην έκθεση! Είναι πολύ ελκυστικό, η Ύδρα να προσεγγίζει νέα ζευγάρια, τα οποία να την επιλέγουν για να ανταλλάξουν αμοιβαίους όρκους αγάπης, ζώντας στο νησί μας αξέχαστες στιγμές.

http://fonitisydras.com/info/dhmotika/item/2073-avlaia-anoixe-h-ekthesi-gamou-bridal-expo-sthn-opoia-symmetexei-h-ydra