ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ημερο πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ύδρας (05/02/2023)

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ημερο πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ύδρας.

Το πρόγραμμα( 20-24/1/2023) περιλάμβανε την ηλεκτρονική σήμανση, την καταγραφή, τον εμβολιασμό, την αποπαρασίτωση, την στείρωση, τη θεραπεία και την επανένταξη των αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Χάρις στην ακούραστη δράση, το ειλικρινές ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό της κτηνίατρου Αργυρής Κοτζαμπασάκη και της ομάδας της《Animed»( Eirini Avramidou 'Αρτεμις Ζήνα) πραγματοποιήθηκε στείρωση σε 60 αδέσποτες γάτες ενώ σε επιπλέον 7, παρασχέθηκε περίθαλψη (εξετάσεις, νοσηλείες και φαρμακευτική αγωγή).

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς, οφείλουμε στους ακούραστους φιλόζωους εθελοντές μας που άφησαν τις δουλειές τους και ήρθαν να συνδράμουν στη δράση του Δήμου μας.

Ειδικότερα: Στην Αριστέα Μπάλα, Πόπη Ζωγκού, Δέσποινα Κυπραίου, Αναστασία Μουστάκη, Γιάννα και Νάντια Πετροχείλου, Τάκη Διαμαντή, Βασίλη Καλαφάτη, Γιώργο Ράμπια και σε όσους βοήθησαν στην περισυλλογή αλλά και στην περαιτέρω περιποίηση των γατών μετά τη στείρωση και τη φροντίδα τους.

Ευχαριστίες οφείλουμε στην κα. Αντιγόνη Βαμβακά που για μια ακόμη φορά μας παρείχε τη δωρεάν φιλοξενία της κτηνιατρικής ομάδας καθώς και τον κ. Χρήστο Μπεξή για τις χορηγίες του και την κα. Μαριλέλα Μπίκου για τα γεύματα που προσέφερε στην ομάδα ώστε να συνεχιστεί το έργο μας απρόσκοπτα.

Ευχαριστούμε επίσης τη μικρή μας φιλόζωη εθελόντρια Βενετία Αναργύρου, της ευχόμαστε να προοδεύσει και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα.

Τέλος να ευχαριστήσω και προσωπικά, τον Θεοφάνη Παπανικολάου καθώς η βοήθειά του σε ό,τι του ζητηθεί δίνεται απλόχερα ! Η συμβολή του είναι πάντα καθοριστική σε οποιαδήποτε δράση πραγματοποιεί ο Δήμος μας.
Η φιλοζωία αποδεικνύεται με πράξεις!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ