ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας το διήμερο 2 και 3 Μαΐου συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά «3ο Theseus Youth Cup» (04/05/2019)

Η Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας το διήμερο 2 και 3 Μαΐου συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά «3ο Theseus Youth Cup» που διεξήχθη στην περιοχή του Πόρου και Τροιζηνίας.

Η Ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας συμμετείχε με όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικιακής κατηγορίας διότι σε αυτές τις ηλικίες σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά η απόκτηση όμορφων εμπειριών καθώς και η γνωριμία με παιδιά από άλλες ακαδημίες Ποδοσφαίρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αθλητές μας το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους και ελπίζουμε η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά να είναι μόνο η αρχή.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους Προπονητές μας Νεκτάριο Καλαφάτη και Αλέξανδρο Παπανικολάου για την άψογη δουλειά τους με τους μικρούς μας αθλητές.

Την ΚΕΔΥ και την Αντιπρόεδρό της Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη για την κάλυψη των μεταφορικών αλλά και για την μέριμνα να έχουν ένα γεύμα όλα τα παιδιά και τις δύο μέρες.

Την εταιρεία Akliros Cruises και τον Καπετάνιο Βασίλη Άκληρο για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά και τις δυο μέρες.

Τις Ακαδημίες της VALENCIA FC και του Τροιζηνιακού για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία.
Τους γονείς που ακολούθησαν την ομάδα για την πολύτιμη βοήθειά τους όπου χρειάστηκε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της Ακαδημίας μας για την εν γένει συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και δίκαια απέσπασαν το χειροκρότημα όλων.