ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Σοβαρή πιθανότητα εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων και θυελλωδών ανέμων στην περιοχή μας από την Τρίτη και ειδικότερα από τις βραδυνές ώρες (05/02/2019)

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε σήμερα (04/02/2019) η ΕΜΥ από αύριο Τρίτη (05/02/2019) και ειδικότερα από τις βραδυνές ώρες και μέχρι την Τετάρτη (06/02/2019) υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων και θυελλωδών ανέμων στην περιοχή μας.

Συνιστούμε στους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της πιθανότητας πτώσης μαντρότοιχων και δέντρων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το σημείο έξω από την παλιά "Λαγουδέρα".

Ο Δήμος μας έχει ενημερώσει σειρά ιδιοκτητών οικοπέδων και παλαιών σπιτιών για τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους περαστικούς η άσχημη κατάσταση των ακινήτων τους και τους έχει ζητήσει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Η επισήμανση αυτή ισχύει για όλους οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους παλαιά κτίσματα. Παρακαλούνται επίσης όλοι να μεριμνήσουν για την άμεση απομάκρυνση αντικειμένων που ενδεχομένως έχουν τοποθετήσει από σημεία όπου διέρχεται το νερό της βροχής.