ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Τελετή απονομής Μεταλλείων, στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, στα Μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Δήμου μας, Η Ύδρα για το '21, και των Επάθλων στους νικητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου και Ζωγραφικής (27/05/2022)

Από την (25/05/2022) τελετή απονομής Μεταλλείων, στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, στα Μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Δήμου μας "Η Ύδρα για το '21" και των Επάθλων στους νικητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου και Ζωγραφικής με Θέμα την Ύδρα και την Επανάσταση που διοργάνωσε ο Δήμος μας.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, η Ύδρα μας τίμησε την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο. Ευχαριστούμε την διεθνούς φήμης Υδραία σχεδιάστρια κ. Έλενα Βότση, για την χορηγία της σχεδίασης του Επετειακού Μεταλλείου της Ύδρας μας.

Ένα ουσιαστικό ευχαριστώ οφείλουμε και στην Αντιδήμαρχο κ. Μαίρη Κάτσικα και στην Προϊσταμένη των Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Σταματίνα Δηλαβέρη για τον άψογο συντονισμό της προαναφερθείσας εκδήλωσης.