ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Τελείωσε ο φωτισμός στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ύδρας. Ένα πανέμορφο κτίριο και ένα σχολείο γεμάτο ιστορία αφού από εκεί ξεκίνησε η πρώτη μακροβιότερη Ναυτική Σχολή στον κόσμο (19/09/2021)

Το μέλλον γεμάτο φως !!! Σιγά σιγά τα όνειρα αποκτούν υπόσταση και γίνονται πραγματικότητα! Τελείωσε ο φωτισμός στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ύδρας. Ένα πανέμορφο κτίριο και ένα σχολείο γεμάτο ιστορία αφού από εκεί ξεκίνησε η πρώτη μακροβιότερη Ναυτική Σχολή στον κόσμο!

Επιτέλους όπως μας ανήγγειλε και ο Δήμαρχος έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες αδειοδότησης για την επισκευή του! Μαζί με το βρεφονηπιακό που ξεκινάει, το 1ο Δημοτικό σχολείο που τελείωσε την επισκευή του και σύντομα η επίστρωση στο χώρο του μπάσκετ Γυμνασίου Λυκείου και τέλος όλες οι επεμβάσεις στον προαύλιο χώρο στο 1ο νηπιαγωγείο, ευχόμαστε ότι η εκπαίδευση στην Υδρα παίρνει τη θέση που της αξίζει !!!!

Έρχεται και η νέα καμπάνια της ΚΕΔΥ «Πολιτισμός στην πράξη» για το 2022!!! Η παρουσίαση θα γίνει σύντομα γιατί Πολιτισμός ( τέχνη, αθλητισμός, παιδεία, κοινωνική πολιτική ) σημαίνει καλή ποιότητα ζωής και την αξίζουμε όλοι μας!!! Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε !!! Εν αναμονή…

Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη
Πρόεδρος ΚΕΔΥ