ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Υ. και στα πλαίσια των προγραμμάτων παιδείας και αθλητισμού του ετήσιου προγράμματος δράσης 2018, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσοουμε τους καταξιωμένους αθλητές Δημήτρη Θεοδωρακάκο και Γλυκερία Τζιατζιά (18/05/2019)

Με πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Υ. και στα πλαίσια των προγραμμάτων παιδείας και αθλητισμού του ετήσιου προγράμματος δράσης 2018, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσοουμε τους καταξιωμένους αθλητές Δημήτρη Θεοδωρακάκο και Γλυκερία Τζιατζιά.

Η αγάπη τους για το νησί μας τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένη και είχανε την ευκαιρία να παρουσίασουν και να μιλήσουν με τα παιδιά της Ύδρας για τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές που μας τιμήσανε με την παρουσία τους και ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Ράππα και τον κ. Γιάννη Ρετιτάγκο που μας εξυπηρετήσανε για την διαμονή των αθλητών στο νησί μας και τη διατροφή τους. Ελπίζουμε και προγραμματίζουμε πολλές επισκέψεις στο άμεσο μέλλον.

Με μεγάλη χαρά σήμερα μας ενημέρωσαν και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι εγκρίθηκαν οι 3 θέσεις που είχαμε υποβάλει για την Άθληση για όλους, μία για την πρωτοβάθμια, μία για την δευτεροβάθμια και μία για τους ενήλικες του νησιού. Θα γίνει σχετική ενημέρωση σύντομα.

Ο αθλητισμός ενώνει και χτίζει χαρακτήρες, ας βοηθήσουμε όλοι προς αυτή τη κατεύθυνση.