ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ουσιαστικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού (19/02/2018)

 
Οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση και του φετινού καρναβαλιού στο Νησί μας. Πολλές ευχαριστίες απευθύνω στην νεολαία της Ύδρας που με πολύ κέφι και ενθουσιασμό πήρε μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις συνεχίζοντας έτσι ένα πανέμορφο πατροπαράδοτο έθιμο και του Τόπου μας.

Ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας και στους επαγγελματίες του Νησιού μας για την πραγματικά πολύτιμη συνεισφορά τους, στο προσωπικό της ΚΕΔΥ και την Αντίπροεδρο κ. Μαραγκού Αικατερίνη,στον Λιμερνάρχη μας και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας. Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του για το πραγματικά όμορφο νησιώτικο γλέντι που μας χάρισαν.

Οι επισκέπτες του Νησιού μας έμειναν και φέτος απόλυτα ευχαριστημένοι από την πάντα φιλόξενη Ύδρα μας! Η πληρότητα μάλιστα των ξενοδοχειακών μονάδων του Νησιού μας άγγιξε για το τριήμερο το 100%. Εύχομαι σε όλους και όλες καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή. Και του Χρόνου με Υγεία!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ