ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Hydra's Trail Event 2017: Έληξαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες Βουνού της Ύδρας - Οι απονομές των τροπαίων (09/04/2017)

Hydra's Trail Event 2017: Έληξαν με μεγάλη επιτυχία οι Αγώνες Βουνού της Ύδρας - Πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των τροπαίων στους νικητές των αγωνισμάτων.

Μετά από ένα διήμερο επιτυχημένων αγώνων - γνωστό πλέον στην Ελλάδα και το εξωτερικό - την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 έπεσε η αυλαία των αθλητικών εκδηλώσεων  του Hydra's Trail Event 2017 με τις απονομές των τροπαίων στους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνισμάτων των Ορεινών Αγώνων της Ύδρας.

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης σε ολιγόλεπτη ομιλία του ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριας που συμμετείχαν,  τους χορηγούς του διήμερου αγώνα, και όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του και ανανέωσε το «αθλητικό ραντεβού» για την επόμενη χρονιά. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των τροπαίων στους νικητές των αγωνισμάτων των Ορεινών Αγώνων Ύδρας.

Το Hydra's Trail Event ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Ύδρας με  Χρυσό χορηγό την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), Μέγα Χορηγό την εταιρία «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», Αργυρό Χορηγό τα ζυμαρικά «ΜΕΛΙΣΣΑ» και Χάλκινο Χορηγό το «ANTAEUS TRAVEL &TOURIST», υπήρξαν ακόμη υποστηρικτές, χορηγοί μετακίνησης των αθλητών και χορηγοί επικοινωνίας.


Υπήρχε πλήρες και επαρκές ιατρικό προσωπικό υπό την εποπτεία του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας και του διευθυντού του κ. Π. Μανίκη  με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων όπως και ασθενοφόρο αλλά και επιπλέον ιατρική μονάδα σε χώρο πολύ κοντά στην εκκίνηση και τερματισμού των αθλητών που παραχώρησε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας δια του Διοικητού της Αντιπλοιάρχου κ. Ε. Δανόπουλου. Επίσης συμμετείχε με εθελοντές άντρες και γυναίκες η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.Δ.Ι.Κ.)

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ Εφραίμ υπό την εποπτεία του Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερου π. Ακίνδυνου Δαρδανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, παραχώρησε για την  τεχνική ενημέρωση των διαδρομών, το Συνεδριακό κέντρο της Ι. Μητροπόλεως.

Ακόμη, η Διευθύντρια του  Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου παραχώρησε χώρο στο Ιστορικό Αρχείο για τη Γραμματεία των αγώνων.

Το πανέμορφο μετάλλιο του αγώνα ήταν σχεδιασμένο από την Υδραία Έλενα Βότση παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων, μεταλλίων των Ολυμπιακών 2004 αλλά και των μεταλλίων των αγώνων Hydra's Trail.

Το Λιμεναρχείο Ύδρας με επικεφαλής τον Λιμενάρχη του νησιού Πλωτάρχη ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκη και με το προσωπικό του Λιμεναρχείου Ύδρας περιφρούρησε και βοήθησε ουσιαστικά στην ομαλή διαδικασία των αγωνισμάτων στους χώρους δικαιοδοσίας του.

Επίσης για την ασφάλεια των αγώνων  βοήθησαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας. Για την ασφάλεια και βοήθεια των αθλητών υπάρχουν οι εθελοντές του Hydra's Trail αλλά και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ύδρας σε όλα τα σημεία της διαδρομής των διήμερων αγώνων.

Η  Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους Ορεινούς Αγώνες Ύδρας.
Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη και απόλυτη επιτυχία των διήμερων Ορεινών Αγώνων της Ύδρας.

http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2017/04/hydras-trail-event-2017_9.html?spref=fb