ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα για την επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου για την Ύδρα μας! (25/10/2018)

Στο πλαίσιο της ομιλίας μου παρουσίασης της Ύδρας μας, τον περασμένο Απρίλιο ως ιδανικό προορισμό και για ιστιοπλοϊκά σκάφη σε 350 Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες του κλάδου, δεσμεύτηκα για την στήριξη και από τον Δήμο μας για διοργάνωση ιστιοπλοϊκού αγώνα. Ως αποτέλεσμα στις 31/10/2018 θα καταφθάσουν στο Νησί μας 52 σκάφη με 350 ιστιοπλόους από 15 χώρες! Θα προηγηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/10) οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας σε συνεργασία με τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο.

Από τις 16-19 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθούν στο Νησί μας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Μεσόγειο Αγώνες Κολύμβησης και Τρεξίματος (Swim and Run) όπου οι συμμετέχοντες αθλητές θα τρέχουν και θα κολυμπούν δεμένοι σε ζευγάρια. Λόγω αυτής της διοργάνωσης αναμένονται την περίοδο 16-19/11/2018 στο Νησί μας τουλάχιστον 400 επισκέπτες.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες του Νησιού μας, εφόσον επιθυμούν, να κρατήσουν τις επιχειρήσεις του ανοικτές. Ταυτόχρονα, η προώθηση του πεζοπορικού τουρισμού του Νησιού μας τον περασμένο Μάρτιο σε μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση στο Παρίσι έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς κρίνοντας από το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται στον Δήμο μας. Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου για την Ύδρα μας!